PÅSKGODIS 2019

GODIS AV HÖGSTA KVALITET

Vi väljer att endast använda oss av godis från välkända varumärken. När man beställer påskägg för att ge bort till kunder och anställda är det viktigt att budskapet blir det rätta. Det blir det garanterat med godis som folk känner igen och uppskattar. Chokladen är från Mars, Marabou, Fazer mfl. Lösgodiset kommer från Malaco/Cloetta, Haribo, Toms, Bubs mfl. Gillar man både och kan vi givetvis blanda hälften lösgodis och hälften choklad i en blandning vi kallar 50/50-mix. En annan fyllning som erbjuds i vissa förpackningar är stanniolägg som finns i flera olika smaker och färger, dessa kommer färdigblandade.
 • LÖSGODIS

 • CHOKLAD

 • 50/50- MIX

 • STANNIOLÄGG

  Art. 7302-7306

  BILDÄGG

  Det mest klassiska av alla påskägg är naturligtvis bildägget. Våra påskägg är tyska kvalitetsägg från Nestler som håller högsta kvalitet både i tryck och finish. Motiven är klassiska handritade påskmotiv. Allt godis är förpackat i förslutna påsar som gör att godiset bibehåller färskheten och hålls fräscht. De större äggen packas i en cellofanpåse med en gul rosett runt för den perfekta gåvan i påsktider. Nedan kan du se vad varje ägg rymmer:
          Lösgodis   Choklad   50/50-mix
  15 cm       4 hg         3 hg           3,5 hg
  18 cm       6 hg         5 hg           5,5 hg
  25 cm       2 kg         1,5 kg         1,8 kg
  35 cm       4 kg         3 kg           3,5 kg
  40 cm       6 kg         5 kg           5,5 kg

  • Leveranstid:
   ca 1 vecka
  Art. 7309

  PLÅTÄGG

  En nyhet för i år är dessa fina plåtägg i tre olika färger - guld, silver och rosé. Dessa kan fyllas med vår lösgodisblandning, chokladblandning eller 50/50-mix.
          Lösgodis   Choklad   50/50-mix
  15 cm       4 hg         3 hg           3,5 hg

  • Leveranstid:
   ca 1 vecka
  Art. 7310

  TRANSPARENTA ÄGG

  Transparenta påskägg i hårdplast. Äggen har ett instansat mönster med påskkycklingar och försluts med vippor i olika härliga påskfärger. Detta ägg passar även väldigt bra att förslutas med en tryckt banderoll med er logo!
          Lösgodis   Choklad   50/50-mix
  18 cm       6 hg         5 hg           5,5 hg
  • Leveranstid:
   ca 1 vecka
  Art. 7311

  KONSERVBURK

  Plåtburk med konservöppning. Vi digitaltrycker en banderoll efter önskemål och fäster runt burken. Fylls med lösgodis, inslagen choklad eller blandade stanniolägg.
            Lösgodis   Choklad   Stanniolägg 
  Konservburk         400 g       350 g         500 g 

  • Minsta order:
   50 st
  • Leveranstid:
   ca 2 veckor
  Art. 7313

  PÅSKKORGAR

  En härlig korg fylld med 3 kg godis i cellofanpåse med gul rosett. Välj mellan lösgodis, choklad eller varför inte vår 50/50-mix? Den perfekta gåvan att sätta i receptionen eller i fikarummet.
          Lösgodis   Choklad   50/50-mix 
  Påskkorg         3 kg       3 kg         3 kg 

  • Minsta order:
   1 st
  • Leveranstid:
   ca 2 veckor
  Art. 7312

  FÖNSTERPÅSE

  Gammaldags fönsterpåse i två olika storlekar som försluts med etikett. Hela etiketten trycks exklusivt med er egen design. Givetvis kan vi hjälpa till med våra ordinarie påskmotiv och tilltrycka er logo.
          Stanniolägg   Choklad  
  Liten         500 g       300 g        
  Stor        900 g      600 g      
  • Minsta order:
   50 st
  • Leveranstid:
   ca 2 veckor
  Art.7250-7251

  TRÄLÅDA

  Handgjorda trälådor fyllda med blandad choklad eller lösgodis från välkända varumärken. Finns i två storlekar. Lådorna kan med fördel brännmärkas med er logo för att ge en personlig touch. Försluts med läderrem. Allt godis ligger förpackat i en cellofanpåse.
          Lösgodis   Choklad   50/50-mix
  Liten         2,5 kg     1,5 kg         2 kg
  Stor        3,5 kg     2,5 kg       3 kg

  • Leveranstid (utan brännmärkning):
   ca 2 veckor

  PÅSKKORT ELLER BANDEROLL TILL DIN GÅVA

  För att göra din påskgåva mer personlig och samtidigt få ut ditt budskap är ett påskkort eller en tryckt banderoll ett trevligt komplement till påskägget eller korgen. Banderollerna fästs runt locket på ägget och visar tydligt vem som är avsändare utav påskens härligheter. Välj utifrån någon utav våra befintliga designer och tilltryck din logga. Alternativet är att skicka oss ett original så trycker vi och fäster kortet på din påskgåva.
  • Minsta antal:
   10 st