FÖRPACKA DITT BUDSKAP VÄL

Förutom att godiset man ger bort eller använder själv skall vara gott så skall det givetvis också förpackas på ett sätt som förhöjer upplevelsen. På detta uppslag har vi en rad olika alternativ som skall kunna inspirera. Har du en egen idé på en förpackning så hjälper vi naturligtvis till med att ta fram den färdiga produkten. Precis som för vårt sortiment av profilgodis så har vi leverantörer runt om i världen som hjälper oss ta fram vilken förpackning som helst. Det är endast fantasin som sätter stopp!

TRÄLÅDOR

En vacker handgjord trälåda som försluts med en läderrem. Finns i två storlekar: 1,5 kg samt 2,5 kg. Dessa lådor kan brännmärkas med er logga.
Minsta antal: 50 st (Gäller brännmärkta lådor)

PÅSAR

Vår vanligaste förpackning är de påsar som vi packar i vår påsförpackningslinje. Packar påsar från 50 gram upp till
1 kg. Portionsförpackar och förlänger samtidigt livslängden på godiset.

KONSERVBURK

Plåtburk med konservöppning. Runt burken fäster vi en banderoll som trycks digitalt.
Rymmer ca 400 gram. Minsta antal: 50 st
Mått: 105 mm i diameter x 105 mm i höjd

DISPLAYKARTONG 1 KG

En perfekt kartong att ställa i receptionen eller i fikarummet. Kartongen är gjord i kacherad well och trycks i CMYK.
Minsta antal: 100 st
Mått: 145 mm x 165 mm x 95 mm

DISPLAYKARTONG 2 KG

För den som vill ha en lite större kartong att dela ut godis i så finns displaykartongen också för 2 kg. Även denna är gjord i kacherad well och trycks i CMYK.
Minsta antal: 100 st
Mått: 145 mm x 250 mm x 115 mm

BURK MED DEKAL & BANDEROLL

Plåtburk som rymmer ca 1,5 kg. En perfekt produkt om man vill ha ett färre antal burkar. Runt burken fäster vi en digitaltryckt banderoll och på locket fäster vi en digitaltryckt dekal.
Minsta antal: 50 st
Banderoll: 600 mm x 115 mm
Dekal: 156 mm i diameter

SKRÄDDARSYDD KARTONG

Vill du ha en kartong som efterliknar vad företaget sysslar med? Då kan vi ta fram kartonger i form av en lastbil, båt eller varför inte en container? Låt oss veta vad du är ute efter så hjälper vi till att utforma en lämplig kartong. Minsta antal: 100 st

PAPPSKÅL

En rolig förpackning som funkar både som gåvoförpackning och skål. Ta av locket så har du en skål perfekt för fikabordet. Asken digitaltrycks.
Rymmer 350 gram godis.
Minsta antal: 100 st
Mått: 105 mm x 105 mm x 95 mm

GODISKARTONG

En perfekt lite mindre kartong för den som vill portionsförpacka sitt godis. Kartongen trycks digitalt vilket ger snabba leveranser samt stora möjligheter att göra individuella tryck. Rymmer 400 gram karameller. Minsta antal: 50 st
Mått: 130 mm x 105 mm x 70 mm

PLASTRÖR

Plaströr som kan fås i ett stort antal olika storlekar. Från 1 hg upp till 4 kg. Låt oss veta hur mycket godis du vill ha i så tar vi fram rätt storlek. Minsta antal: 50 st

PAPPRÖR

Hårda papprör med lock i plast. Rören kan fås i valfri färg men kan även tryckas utfallande direkt på pappen. För mindre kvantiteter tar vi fram en etikett och fäster på röret. Från 0,5 kg. Minsta antal: 100 st

FÖNSTERSÄCK

Tygsäckar i bomull med en transparent del i PVC. Tryck en etikett och fäst på säcken för en tydlig avsändare. Rymmer 1,5 kg. Minsta antal: 25 st

CELLOFANPÅSE

Vill man ha en lite mindre förpackning kan vi packa godis i cellofanpåsar. Dessa kan förslutas med en rosett i valfri färg. Som tillval kan vi även trycka en etikett att sätta på påsen.
Minsta antal: 50 st

FÖNSTERPÅSE

Vill man ha en mer gammaldags förpackning passar våra fönsterpåsar utmärkt. Påsen har ett fönster så att man ser innehållet. Denna försluter vi med en digitaltryckt etikett så att man kan sätta sin egen prägel på förpackningen. Finns i två olika storlekar: 300 g samt 600 g.
Minsta antal: 50 st
Mått på etiketten: 140 mm x 55 mm

SKRÄDDARSYDD PÅSE

Vi kan ta fram påsar i vilken form som helst. Forma påsen som en fotbolls- eller ishockeytröja. Eller varför inte ett hus till byggbolaget? Blir en utmärkt godispåse till barn. Påsen rymmer cirka 200 gram märkesgodis.

KONTAKT

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 (0)8 795 80 11

BESÖK OSS

Linjalvägen 10B
187 66, Täby

© Tipe Produkter AB