NEDRÄKNING TILL PÅSKAFTON

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

PÅSKGODIS 2018

GODIS AV HÖGSTA KVALITET

Vi väljer att endast använda oss av godis från välkända varumärken. När man beställer påskägg för att ge bort till kunder och anställda är det viktigt att budskapet blir det rätta. Det blir det garanterat med godis som folk känner igen och uppskattar. Chokladen är från Mars, Marabou, Fazer mfl. Lösgodiset kommer från Malaco/Cloetta, Haribo, Toms, Bubs mfl. Gillar man både och kan vi givetvis blanda hälften lösgodis och hälften choklad i en blandning vi kallar 50/50-mix. En annan fyllning som erbjuds i vissa förpackningar är stanniolägg som finns i flera olika smaker och färger, dessa kommer färdigblandade.

LÖSGODIS

CHOKLAD

50/50-MIX

STANNIOLÄGG

BILDÄGG

Det mest klassiska av alla påskägg är naturligtvis bildägget. Våra påskägg är tyska kvalitetsägg från Nestler som håller högsta kvalitet både i tryck och finish. Motiven är klassiska handritade påskmotiv. Allt godis är förpackat i förslutna påsar som gör att godiset bibehåller färskheten och hålls fräscht. Dessa kan fyllas med vår lösgodisblandning, chokladblandning eller 50/50-mix.
Äggen finns i tre olika storlekar: 15 cm, 18 cm samt 25 cm.
Nedan kan du se vad varje ägg rymmer:
        Lösgodis   Choklad   50/50-mix
15 cm       4 hg         3 hg           3,5 hg
18 cm       6 hg         5 hg           5,5 hg
25 cm       2 kg         1,5 kg         1,8 kg

LEVERANSTID: 1 VECKA

JÄTTEBILDÄGG

Som en nyhet i år har vi två olika storlekar på större bildägg. Det ena ägget är 35 cm och det andra är hela 40 cm. Till dessa ägg packar vi godiset i en cellofanpåse med en rosett runt för att skapa den perfekta gåvan i påsktider.
Vi kan fylla ägget med lösgodis, chokladblandning eller vår 50/50-mix.

Nedan kan du se vad varje ägg rymmer:
        Lösgodis   Choklad   50/50-mix
35 cm       4 kg         3 kg           3,5 kg
39 cm       6 kg         5 kg           5,5 kg


LEVERANSTID: 1 VECKA

GULDÄGG

Ett lyxigare alternativ är våra guldfärgade påskägg. Detta ägg är gjort av en glansig guldfolie som garanterat sticker ut och förgyller dina kundrelationer.
Detta ägg finns i storleken 18 cm.
        Lösgodis   Choklad   50/50-mix
18 cm       6 hg         5 hg           5,5 hg


LEVERANSTID: 1 VECKA

TRANSPARENTA ÄGG

Transparenta påskägg i hårdplast. Ägget har ett instansat mönster med påskkycklingar och försluts med vippor i olika härliga påskfärger. Detta ägg passar även väldigt bra att förslutas med en tryckt banderoll med er logo!
Detta ägg finns i storleken 18 cm.
        Lösgodis   Choklad   50/50-mix
18 cm       6 hg         5 hg           5,5 hg


LEVERANSTID: 1 VECKA

TRÄLÅDA

Handgjorda trälådor fyllda med blandad choklad eller lösgodis från välkända varumärken. Finns i två storlekar, 1,5 kg samt 2,5 kg. Lådorna kan med fördel brännmärkas med er logo för att ge en personlig touch. Försluts med läderrem. Allt godis ligger förslutet i en cellofanpåse
        Lösgodis   Choklad   50/50-mix
Liten         2,5 kg     1,5 kg         2 kg
Stor        3,5 kg     2,5 kg       3 kg


MINICHOKLADASK

Chokladask i lagom storlek innehållande 5 st belgiska mjölkchokladbitar med passande påskformer.
Självklart får du din egen design på asken!

Minsta order: 50 st
Vikt: 40 g per st
Leveranstid: 3 veckor

KONSERVBURK

Plåtburk med konservöppning. Vi digitaltrycker en banderoll efter önskemål och fäster runt burken. Fylls med blandade stanniolägg eller inslagen choklad. En produkt med lång livslängd då många återanvänder burken som förvaring.

Minsta order: 50 st
Stanniolägg       Choklad
350 g             500 g
Leveranstid: 2 veckor

FÖNSTERPÅSE

Gammaldags fönsterpåse i två olika storlekar som försluts med etikett. Hela etiketten trycks exklusivt med er egen design. Givetvis kan vi hjälpa till med våra ordinarie påskmotiv och tilltrycka er logo.

Minsta order 50 st
        Stanniolägg   Choklad  
Liten         500 g       300 g        
Stor        900 g      600 g      


PÅSKKORT OCH BANDEROLL TILL DIN GÅVA

För att göra din påskgåva mer personlig och samtidigt få ut ditt budskap är ett påskkort eller en tryckt banderoll ett trevligt komplement till påskägget eller korgen. Banderollerna fästs runt locket på ägget och visar tydligt vem som är avsändare utav påskens härligheter. Välj utifrån någon utav våra befintliga designer och tilltryck din logga. Alternativet är att skicka oss ett original så trycker vi och fäster kortet på din påskgåva.