LÅT OSS FÖRGYLLA DITT GODIS MED EN FIN FÖRPACKNING!

FÖRPACKNINGAR
Förutom att godiset man ger bort eller använder själv skall vara gott så skall det givetvis också förpackas på ett sätt som förhöjer upplevelsen. På detta uppslag har vi en rad olika alternativ som skall kunna inspirera. Har du en egen idé på en förpackning så hjälper vi naturligtvis till med att ta fram den färdiga produkten. Precis som för vårt sortiment av profilgodis så har vi leverantörer runt om i världen som hjälper oss ta fram vilken förpackning som helst. Det är endast fantasin som sätter stopp!
PÅSAR
Vår vanligaste förpackning är de påsar som vi packar i vår påsförpackningslinje. Packar påsar från 50 gram upp till 1 kg.
Portionsförpackar och förlänger samtidigt livslängden på godiset.
KONSERVBURK
Plåtburk med konservöppning. Runt burken fäster vi en banderoll som trycks digitalt.
Rymmer ca 400 gram.
Minsta antal: 50 st
Mått: 105 mm i diameter x 105 mm i höjd
DISPLAYKARTONG 1 KG
En perfekt kartong att ställa i receptionen eller i fikarummet. Kartongen är gjord i kacherad well och trycks i CMYK.
Minst antal: 100 st
Mått: 145 x 165 mm x 95 mm
DISPLAYKARTONG 2 KG
För den som vill ha en lite större kartong att dela ut godis i så finns displaykartongen också för 2 kg. Även denna är gjord i kacherad well och trycks i CMYK.
Minsta antal: 100 st
Mått: 145 mm x 250 mm x 115 mm
BURK MED DEKAL & BANDEROLL
Plåtburk som rymmer 1,5 kg. En perfekt produkt om man vill ha ett färre antal burkar. Runt burken fäster vi en digitaltryckt banderoll och på locket fäster vi en digitaltryckt dekal.
Minsta antal: 50 st
Mått: 185 mm i diameter x 135 mm i höjd
CHOKLADASK CHOKLADFYRKANTER
Vill man ta sina chokladfyrkanter till en ny nivå så kan vi ta fram chokladaskar i samma design som chokladen. Denna ask rymmer 200 chokladfyrkanter. Vill du ha en annan storlek på asken hjälper vi givetvis till med det.
Minsta antal: 100 st
Mått: 255 mm x 240 mm x 50 mm
FÖNSTERPÅSE
Vill man ha en lite mer gammaldags förpackning passar våra fönsterpåsar utmärkt. Påsen har ett fönster så att man ser innehållet. Denna försluter vi med en digitaltryckt etikett så att man kan sätta sin egen prägel på förpackningen.
Finns i två olika storlekar: 300 g samt 600 g.
Minsta antal: 50 st
Mått på etiketten: 140 mm x 55 mm
GODISBOXEN
En box som funkar både som gåvoförpackning och skål. Vik upp locket och vrid ut sidorna så har du en skål perfekt för fikabordet. Asken digitaltrycks. Rymmer 250 gram godis.
Minsta antal: 50 st
Mått: 160 mm x 60 mm x 70 mm
SKRÄDDARSYDD KARTONG
Vill du ha en kartong som efterliknar vad företaget sysslar med? Då kan vi ta fram kartonger i form av en lastbil, båt eller varför inte en byggbod? Låt oss veta vad du är ute efter så hjälper vi till att utforma en lämplig kartong.
Minsta antal: 100 st
PAPPRÖR
Hårda papprör med lock i plast. Rören kan fås i valfri färg men kan även tryckas utfallande direkt på pappen. För mindre kvantiteter tar vi fram en etikett och fäster på röret.
Från 0,5 kg.
Minsta antal: 100 st
DIGITALTRYCKT BURK
Burkar som trycks utfallande med digitaltryck.
Finns i två olika storlekar: 1 kg samt 1,5 kg.
Minsta antal: 300 st
Mått: 185 mm i diameter x 95 mm i höjd samt 185 mm i diameter x 135 mm i höjd
CELLOFANPÅSE
Vill man ha en lite mindre förpackning kan vi packa godis i cellofanpåsar. Dessa kan förslutas med en rosett i valfri färg. Som tillval kan vi även trycka en etikett att sätta på påsen.
SKRÄDDARSYDD PÅSE
Vi kan ta fram påsar i vilken form som helst. Forma påsen som en fotbolls eller ishockeytröja. Eller varför inte ett hus till byggbolaget?
Blir en utmärkt godispåse till barn.
Påsen rymmer cirka 200 gram märkesgodis.
FÖNSTERSÄCKAR
Tygsäckar i bomull med en transparent del i PVC. Tryck en etikett och fäst på säcken för en tydlig avsändare. Rymmer 1,5 kg.
Minsta antal: 25 st
PLASTRÖR
Plaströr som kan fås i ett stort antal olika storlekar. Från 1 hg upp till 4 kg. Låt oss veta hur mycket godis du vill ha i så tar vi fram rätt storlek.
Minsta antal: 50 st
TRÄLÅDA
En vacker handgjord trälåda som försluts med en läderrem. Finns i två storlekar: 1,5 kg samt 2,5 kg.
Dessa lådor kan brännmärkas med er logga.
Minsta antal: 50 st (Gäller brännmärkta lådor)
Mått: 230 mm x 185 mm x 150 mm samt
KORG
Våra korgar är en storsäljare till julen.
Men gott godis kan man ge bort året runt.
Korgen kan fyllas med inslagen choklad eller lösviktsgodis. Med en rosett i er kunds färg och ett kort så vi kan specialanpassa för alla tillfällen.

Standardstorlekar: 3 kg samt 5 kg